Tradició design technológia modellek kapcsolat használtautó
alfa romeo pécs Giulietta alfa romeo pécs Mito alfa romeo pécs Giulia

Design

fejlett design

Az Alfa Romeo Style Centeren belül a Fejlett Design részleg az új ideák születésének helye. Olaszország, de különösen Milánó, ideális helyszín az ötletek megvalósítására. A divat és a design új irányzatainak keresztútjában fekvő Milánó csak úgy pezseg az új elképzelésektől. Termékeny táptalaj ez innovatív megoldások létrehozására és új koncepcióautók kifejlesztésére.

A Fejlett Design részlegben az Alfa Romeo Style Center háromhónapos gyakorlati képzési tanfolyamokat szervez az autótervezésben tevékenykedő legígéretesebb fiatalok részére. A világ különféle egyetemeiről és design-főiskoláiról érkező fiatalemberek csoportosan dolgoznak olyan projekteken, mint a design harmonizálása, a műszaki innováció és a márka személyisége.

A csoportokat a Fejlett Design részleg munkatársai felügyelik, koordinálják és támogatják. Az egyes projektek specifikációjának és céljának megfelelően a csoportok számos szakember tapasztalatait vehetik át, különböző szakterületekről és az ipari design világából, nem csupán az autótervezésből. A csoport munkája a design-koncepcióra és a fejlesztésre összpontosít, amely felöleli a termékciklus valamennyi állomását.

Munkatapasztalat-átadással kapcsolatos további információk:
tel. 0039-02-44429610 ? fax 0039-02-93580574