Tradició design technológia modellek kapcsolat használtautó
alfa romeo pécs Giulietta alfa romeo pécs Mito alfa romeo pécs Giulia

Design

az autódesign

Sokféle nehézséggel jár, ha olyasmit kell tervezni, aminek évekig tart a megvalósulása. Paradox módon azt is mondhatnánk, hogy a formatervezőnek az a ?jelen?, ami a majdani vásárlóknak a jövő. Az autódesigner munkája, professzionális helyzete úgy válik egyre problematikusabbá és bizonytalanabbá, ahogy a társadalmi, gazdasági és műszaki környezet is mind bonyolultabb lesz.

Ki tudja, milyen körülményekkel (energia, ökológia, politika, igazgatás) kell megküzdenie a holnap autójának? Ki tudja, milyen új lehetőségek (új anyagok, új motorok, új üzemanyagok) nyílnak meg néhány éven belül az autógyártók előtt? És továbbra is igénylik-e az emberek egy kezes viselkedésű, dinamikus autó vezetésének azt az örömét és borzongását, amit egy telivér Alfa Romeo kínál?

Az Alfa Romeo Style Center munkatársai egyszerűen válaszolják meg e kérdéseket: a totális örömszerzésre állítják be magukat és munkájukat. Új objektumokat, új formákat, új autókat alkotnak, amelyek gyönyörűséggé teszik a jövőtervezés nemes és összetett feladatát.